Lassan egy éve, hogy az interneten kezdtem böngészni a VPS szolgáltatók között. Egy párat már kipróbáltam, de mindenhol ugyan azok a hibák fogadtak: leállások, akadozás, elérhetetlen ügyfélszolgálat, és ezekhez képest irreálisan magas árak… Egy barátom ajánlotta a szerverem.hu-t, ami igen jó referenciákkal rendelkezett. A honlapon azonnal megfogott az esztétika, az átláthatóság, a részletesség, és a valóban teljes körű információ. Ahogy a honlapon írták, 1 napon belül használatra kész VPS-t kaptunk, ráadásul minden segítséget megadtak, ami ahhoz kellett, hogy laikusként felállítsak egy szervert. Azóta is bármikor készséggel állnak a rendelkezésemre, minden egyes elküldött e-mailemre 5 percen belül választ kaptam, még a késő esti órákban is.
Az egy év alatt teljesen hibátlanul futott a VPS, a legapróbb problémánk sem volt vele, pedig ez nem kevés időtartam. Azóta bővítettünk -itt tapasztaltuk meg igazán a rugalmasságot, nem voltunk egy konkrét csomaghoz kötve, úgy válogattuk össze a csomagunkat, ahogy nekünk a legjobb volt, és mindezt személyre szabott árban-. A bővítés 5 percet sem vett igénybe, telefonos egyeztetés után szinte azonnal használhattuk is új, kibővített VPS-ünket.

Később újabb Virtuális szervert béreltünk, egy teljesen más célra, melyhez szintén minden segítséget megkaptunk a szoftver telepítésétől (melyet teljesen díjmentesen vállaltak) a használati információkig.

Ezek után már nem okozott meglepetést az a profi, részletes felület, amit az emelt díjas SMS szolgáltatás igénylésekor kaptunk. Pontosan látható minden apró információ, amire szükség van, egyénileg személyre szabható, és tökéletesen átlátható.

Ez úton is köszönök mindent, úgy gondolom, a szerverem.hu sokkal többet nyújt, mint bármely más szolgáltató, ráadásul tökéletes ár-érték arányban.

Kiss Gergő Gábor
Age Of Armageddon
www.aoa.hu

starstarstarstarstar


N. Alex
m2i.hu

starstarstarstarstar

A szerverem.hu-ról az interneten olvastam, és nagyon szimpatikus cégnek tűnt. Másfél éve biztosítják nekem a szolgáltatásokat, panaszra soha nem volt okom. Három szolgáltatásuk veszem igénybe, a VPS-t, Webtárhelyet és az emeltdíjas SMS-t. Minden szolgáltatás minősége kitűnő, gyors és megbízható. Ügyfélszolgálata naprakész és segítőkész, hozzáértő vezetősége pedig mindig rendelkezésünkre áll. A szolgáltatások mellé járó adminisztrációs felületekről minden gyönyörűen nyomon követhető. Áraik a kiemelkedő minőséghez képest roppant kedvező.

Teljes mértékben meg vagyok elégedve a szerverem.hu-val minden téren, csak ajánlani tudom.

Immár jó ideje bérelek 2 db virtuális szervert és emelt díjas SMS szolgáltatást a szerverem.hu-tól. Tervezem továbbiak bérlését.

A miért kérdésre rengeteg választ tudnék adni. Legfőképpen a szolgáltatás minőségére bátran kijelenthetem, hogy tulajdonképpen tökéletes, főleg más szolgáltatókhoz viszonyítva. Sajnos volt szerencsém megtapasztalni más szolgáltatók által nyújtottakat, azonban mindig csalódnom kellett. Az árak teljesen korrektek, a minőséghez mérten hihetetlenül kedvezőek. Amivel a leginkább meg vagyok elégedve, az a bérlőkkel szembeni segítőkész és önzetlen hozzáállás. A nap bármely szakában – akár hajnalban – ha segítségre volt szükségem, Ügyfélszolgálatuk mindig készséggel állt rendelkezésre, sokszor olyan dolgokban is,amelyekben nem lett volna kötelessége, ráadásul mindezt teljes körültekintéssel és hozzáértéssel tette, méghozzá rendkívül gyorsan.

Úgy gondolom, egyedül a Szerverem.hu rendelkezik ilyen hatalmas előnyökkel,ezért bátran tudom ajánlani mindenkinek

Máté Shifty
SeeRPG Reloaded
see-rpg.com

starstarstarstarstar

Czobor János, Szegedi Bence
HLA csapata
www.hlagameings.hu

starstarstarstarstar

Amiket használok: VPS, Emelt díjas SMS,domain. Mindet gyorsan aktiválták segítőkészek voltak végig. Amikor valami gondom volt esetleg nem tudtam valamit általában 5 maximum 10 percen belül válaszoltak az e-mailra. A válaszok mindig jól,érthetően voltak megfogalmazva. A szerverem.hu-t 1 ismerősöm ajánlotta meg tudtam hogy a See-RPG is innen rendeli és nekik a szervereik teljes mértékben Lagg mentesek voltak amin én játszottam. A szolgáltatásukat mióta igénybe veszem azóta nem akadtak nagyobb leállások esetleg laggolások se semmi ilyen probléma. A karbantartásokat mindig előre bejelentik és kárpótolják az embereket.

Ezt a szolgáltatót teljes mértékben ajánlani tudom.


Virtuális szerverünket a szerverem.hu-tól béreljük. Nagyon meg vagyunk elégedve, hiszen nincsenek leállások, mint más szolgáltatónál! A szolgáltatást Minecraft és egyéb játékszerverek futtatására használjuk.

Az Ügyfélszolgálat is nagyon gyors, miután befizettem a szolgáltatást 10 percre rá jött az üzenet, hogy kész a szerver. Áraik is eléggé kedvezőek, az egyik legjobb szolgáltatást nyújtó és legolcsóbb cég. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Takács Kristóf
megaclan.hu

starstarstarstarstar